Αρχική Σελίδα

BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Η καλύτερη Co. εφαρμοσμένης μηχανικής σωλήνων κραμάτων, ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ΕΠΕ ενσωματώνει όλες τις πτυχές σχετικών με των την ποιότητα στοιχείων για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία της. Η συνεχής φιλοσοφία βελτίωσης που υιοθετείται καθ'οδόν καλύτερη οδηγεί όλα τα τμήματά της για να αναθεωρήσει εγκαίρως όλες τις εσωτερικές διαδικασίες και να κάνει τις κανονικές αναπροσαρμογές στις διαδικασίες του ISO L3 και το μέσο τις πιό πρόσφατες καλύτερες πρακτικές στη βιομηχανία.

 

 

Η ποιότητα ενέπνευσε τις αρχές καθοδήγησε την καλύτερη σωλήνωση για να γίνει η πρώτη Κίνα βάσισε την επιχείρηση στη βιομηχανία ανεφοδιασμού σωληνώσεων για να αποκτήσει την πιστοποίηση του ISO το 2001, και την προσδίδουσα γόητρο έκδοση του ISO 9001:2000 το 2002. Η καλύτερη Co. εφαρμοσμένης μηχανικής σωλήνων κραμάτων, ΕΠΕ είναι η ποιοτική συγκριτική μέτρηση επιδόσεων για τους άλλους πωλητές που ακολουθούν. Αναφεμένος άμεσα στο CEO, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και διαβεβαίωσης είναι ένα συστατικό κλειδί της συνολικής ποιοτικής προσέγγισης της ΕΝΤΆΞΕΙ συναρμολόγησης. Το τμήμα ακολουθεί όλες σχετικές με τις την ποιότητα διαδικασίες, και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να βεβαιώσει και να εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες ανεφοδιασμού ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πιθανά ποιοτικά πρότυπα.

 

Υλικές εκθέσεις δοκιμής

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας διατηρεί μια βιβλιοθήκη των υλικών εκθέσεων δοκιμής του αρχικού κατασκευαστή για όλο το υλικό που εφοδιάζεται και που αντιμετωπίζεται από την καλύτερη Co. εφαρμοσμένης μηχανικής σωλήνων κραμάτων, ΕΠΕ

Παρέχουμε την πλήρη ανιχνευσιμότητα όλων MTR από τα ηλεκτρονικά αρχεία στη βάση δεδομένων υπολογιστών μας.

 

 

Η ποιότητα έχει την προτεραιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας. Κατά συνέπεια, αφιερώνουμε συνολικά πολλούς προσοχή και χρόνο στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών εργασίας μας, στις οποίες η ποιότητα της σειράς προϊόντων μας και οι ασφαλείς και υγιείς συνθήκες εργασίας είναι μια προτεραιότητα. Η ικανότητα υποστήριξης διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο στο σχέδιο των διαδικασιών μας.

Η ποιοτική διαχείριση είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της οργάνωσής μας, που κυμαίνεται από τους στρατηγικούς στόχους μας μέχρι και συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών διαδικασιών μας. Αυτό το καθιστά πιθανό να προσθέσει την αξία για τον πελάτη σε κάθε βήμα της λειτουργίας μας. Ο καλύτερος εξοπλισμός σωληνώσεων ήταν ο πρώτος πελάτης στην ηπειρωτική Ευρώπη που πιστοποιείται για τα πρότυπα του ISO 9001:2015 από τον κατάλογο το (LRQA) Lloyd. Αυτό καταδεικνύει ότι η καλύτερη εφαρμοσμένη μηχανική σωλήνων κραμάτων παραδίδει σε όλο τον κόσμο την ποιότητα που ο πελάτης αναμένει. Ένα σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας, παραδείγματος χάριν, είναι η αυστηροί επιλογή και ο έλεγχος των προμηθευτών μας. Αυτά τα πρότυπα είναι όχι μόνο απόδειξη του περιεκτικού ελέγχου διεργασίας μας, αντιπροσωπεύει επίσης ένα βήμα προς τα εμπρός στον έλεγχο των πιθανών κινδύνων.

 

Θέτουμε υψηλός - ποιοτικά πρότυπα για μας που είναι μεταφρασμένοι από την άποψη των ετήσιων στόχων που επιτυγχάνονται σε αυτόν τον τομέα. Παρακολουθούμε τακτικά την πρόοδο σε αυτήν την περιοχή βάσει των βασικών δεικτών απόδοσης. Οι εσωτερικοί λογιστικοί έλεγχοι διεξάγονται τακτικά με σκοπό την επαλήθευση των εφαρμοσμένων ενεργειών.

 

 

BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD έλεγχος ποιότητας 0

BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD έλεγχος ποιότητας 1

BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD έλεγχος ποιότητας 2

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:API5CT

  Αριθμός:0855

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-04-27

  Ημερομηνία λήξης:2019-08-06

  Πεδίο εφαρμογής / Range:STEEL PIPE

  Που εκδίδονται από:API

 • Κίνα BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:API5L

  Αριθμός:0588

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-04-27

  Ημερομηνία λήξης:2019-08-06

  Πεδίο εφαρμογής / Range:STEEL PIPE

  Που εκδίδονται από:API

 • Κίνα BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CPR

  Αριθμός:033

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-06-01

  Ημερομηνία λήξης:2021-05-31

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Steel Pipe

  Που εκδίδονται από:Ente Certificazion Macchine Srl

Στοιχεία επικοινωνίας
BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. amy

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)